Kikelet Pince
A Tokaji borvidék adottsága ajándék a borásznak, nehéz ellenállni, így műveljük ma 4,5 hektáros szőlőterületünket Tarcal határában, ami régi írások szerint kiemelt szőlőterületnek számított a borvidéken.
Célunk olyan Tokaji borok termelése mind száraz, mind édes borok esetében, amelyekben a dűlők, szőlőfajták egyediségei, karakterei szépen mutatkoznak, elegánsak és tartalmasak, nagykövetei a Tokaji boroknak. Igényes, megfontolt, természet tudatos szőlőművelést alkalmazunk, ami sok kézi munkát igényel, s a szigorú terméskorlátozás az egyike. Az aprólékos fürtválogatással történő szüretből készült borok tölgyfahordókban erjednek és érlelődnek. További célunk a tokaji borok és a régió nemzetközi elismerésének visszaállítása.
Tokaj-hegyalja
Bár pincészetünk viszonylag kicsi, jelentős sikerekkel büszkélkedhetünk:
-Pannon bormustra (nemzetközi MW borbírálókkal) 2011, Champion díj (2007 Tokaji Aszú 6 puttonyos)
-2010-ben elismerés borvidéki szinten (Tokaji Hegyközség): Az év bortermelője
-2013-ban országos megmérettetés (Borászok borásza kuratórium): Az év borász felfedezettje
-2014-ben Borászok Borásza: Berecz Stéphanie