Nyolcas és Fia Borház
A borászat hitvallását képezi a szőlő tisztelete, amibe a szinte kizárólag kézzel végzett munka, a kíméletes hajtásválogatás és szigorú fürtválogatás, a hozamkorlátozás, valamint minden olyan tevékenység beletartozik, amivel az adott fajta és dűlő leggyümölcsözőbb szimbiózisát képesek kialakítani. Ugyanezt a hitvallást tükrözi szőlőfeldolgozási filozófiájuk: a fürtök kis ládákba, hajnalban történő szüretelése, a minimális szulfitos beavatkozás, a természetes, spontán erjedés, a kizárólag csak fehér boroknál alkalmazott derítés és a Magyarországon megszokottnál dominánsabb fahordó-használat.
2012-ben Ádám édesapja nyerte el az Év Szőlőtermelője címet az egri hegyközségben, ami a leginkább szimbolizálja a szőlő iránti szeretetüket belevetett hitüket, és elhivatottságukat.
Egri Borvidék